Αναζήτηση
 
Αρχική Σελίδα
HAUFEN

Ξύλινα Κουφώματα


Επέκταση του εκθεσιακού χώρου της HAUFEN στην Αθήνα.

H HAUFEN επέκτεινε τον εκθεσιακό της χώρο , (αποκλειστικα με ξυλινα κουφωματα) στο 2Ο όροφο του υφιστάμενου καταστήματός της στην Αθήνα.

Το κατάστημα μας πλέον εκτείνεται σε δύο ορόφους συνολικής επιφάνειας  500m2.

Πρόκειται για ένα άριστα διαμορφωμένο εκθεσιακό  χώρο  που σχολιάσθηκε ιδιαίτερα  από όλο τον τύπο ως  ιδιαίτερα  εντυπωσιακός και ως μοναδικός σε όλη την Ευρώπη στο Ξύλινο κούφωμα.

Ο χώρος διαθέτει  ειδικά διαμορφωμένα τμήματα που δημιουργήθηκαν και διακοσμήθηκαν με  γούστο και μεράκι και αναπαριστούν  αντιπροσωπευτικές παραδοσιακές περιοχές της πατρίδας μας.

Πραγματικές αναπαραστάσεις από σπίτια σε Νησί – βουνό – νεοκλασικά αλλά και minimal αισθητικής, ζωντανεύουν μπροστά σας εκθέτωντας τα ξύλινα κουφώματα της HAUFEN σε ένα πραγματικά μοναδικό περιβάλλον.

Σε όλες τις κατασκευές χρησιμοποιήθηκαν αυθεντικά πραγματικά υλικά των κατά τόπους περιοχών και πλαισιώθηκαν με ανάλογη διακόσμηση, με παλιά έπιπλα, λευκά είδη, κρεβάτια, κ.λ.π. 

Στο νέο εκθεσιακό μας χώρο ο επισκέπτης  έχει τη δυνατότητα να νοιώσει απόλυτα τις ανάγκες του και να αντλήσει συμβουλές όχι μονό για τα νέα του ξύλινα κουφώματα (ξύλινα υαλοστάσια , παντζούρια , πόρτες , εξώθυρες ) αλλά και γενικότερα για όλο το σπίτι του.

Ο χώρος αποπνέει την υψηλή ποιότητα και την απαράμιλλη αισθητική των ξυλινων κουφωμάτων της HAUFEN αλλά και τη σιγουριά που αποκομίζει ο αγοραστής στη συνεργασία του  με την  εταιρία.

Ξύλινα Κουφώματα σε Μεράντι , Δρύς , Πεύκο , διαφόρων τύπων, σχεδίων και αποχρώσεων εκτίθενται με άριστο τρόπο  στο φυσικό τους περιβάλλον.

Πλούσιο Φωτογραφικό υλικό από το κατάστημα είναι αναρτημένο στο site  μας στην ενότητα  κατάστημα Αθηνών.

HAUFEN - ΞΥΛΙΝΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ :  Ποιοτικό Ξυλινο Κουφωμα Σύγχρονης Τεχνολογίας

 

ξύλινα κουφώματα

Τα ξύλινα εξωτερικά κουφώματα της HAUFEN  εμπλουτίσθηκαν με  μια νέα σειρά  στα 68μμ   με άκρως παραδοσιακή αισθητική. Η νέα σειρά σχεδίασης 2012 καταργεί το ορατό τμήμα του αλουμινένιου νεροσταλλάκτη στο κατωκάσι του κουφώματος  προσδίδοντας  στα σύγχρονα ξύλινα κουφώματα την  παραδοσιακή αίσθηση που δεν διαταράσεται από ογκώδη αλουμινένια τμήματα. Η νέα σειρά φυσικά παρέχει όλα  τα  χαρακτηριστικά των σύγχρονων κουφωμάτων , ανοιγοανακλινόμενους μηχανισμούς , διπλά θερμοηχονωτικά ενεργειακά κρύσταλλα , πιστοποιητικά CE , θερμοηχομόνωσης ,υδατοτεγανότητας , υδατοδιαλυτές βαφές σε πάρα πολλές αποχρώσεις , διπλά λάστιχα σφράγισης κ.λ.π. Τα ξύλινα κουφώματα  HAUFEN  κατασκευάζονται κατόπιν παραγγελίας στις επιθυμητές διαστάσεις και τυπολογίες και εγκαθίστανται στην οικοδομή σας με πιστοποιημένες μεθόδους και υλικά τοποθέτησης  απο τους τεχνικούς της εταιρίας  

  

Ενεργειακά κρύσταλλα κουφωμάτων - Προδιαγραφές - Τιμές.

Tα Ξύλινα κουφώματα  της HAUFEN  εξοπλίζονται με υαλοπίνακες που  πληρούν όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές  που προβλέπονται για την έκδοση πιστοποιητικού ενεργειακής απόδοσης  κτιρίων (ΠΕΑ).   Η εταιρία  εφοδιάζει  - Χωρίς Καμία Επιβάρυνση Στη  Βασική Τιμή - όλα τα ξύλινα κουφώματα της  με πιστοποιημένους διπλούς  θερμομονωτικούς  υαλοπίνακες. Τα κρύσταλλα Low Emissivity,διαθέτουν ειδική ενεργειακή επεξεργασία για χαμηλή θερμοαγωγιμότητα.

Η σύνθεση  του διπλού  υαλοπίνακα που χρησιμοποιούμε είναι : 6mm float glass  /  Διάκενο 16mm με  gas Argon /  4mm Low-E Glass .  Δείκτης  Θερμικής  αγωγιμότητας (*)  κουφώματος :   Uw= 1,1 (W/m²Κ).  !!! Tα κουφώματα  HAUFEN    μπορούν να επιτύχουν έως και Uw= 0,7 (W/m²Κ),  με  χρήση κρυστάλλων  με επιπλέον αυξημένα ενεργειακά χαρακτηριστικά (προαιρετική επιλογή).

(*) Δείκτης Θερμοαγωγιμότητας  :  O δείκτης αυτός εκφράζει την ποσότητα θερμικής ενέργειας που διαπερνά ένα κρύσταλλο (Ug) ή ένα ολοκληρωμένο σύστημα κουφώματος (Uw). O δείκτης αυτός  είναι πολύ σημαντικός και μας δίνει τη δυνατότητα να κρίνουμε πολύ εύκολα τα χαρακτηριστικά θερμομόνωσης ενός κουφώματος. Οσο μικρότερη τιμή εχει   ο δείκτης ( Uw)  τόσο καλύτερες θερμομονωτικές ιδιότητες διαθέτει  το κούφωμα.

Ενα κούφωμα που δεν εφοδιάζεται με  ενεργειακά κρύσταλλα Low - E    αλλά με απλούς διπλούς θερμομονωτικούς υαλοπίνακες  μπορεί να  εμφανίζει   Uw  της τάξης  2,6  W/m²Κ.  

Aπόβαση σε Κύπρο και Λίβανο..……

Παρόλο που διανύουμε περίοδο παγκόσμιας οικονομικής ύφεσης , Η HAUFEN  στηριζόμενη στη μακροχρόνια εμπιστοσύνη των πελατών της, στην τεχνογνωσία της και στη δύναμη του ονόματός της  συνεχίζει  την ανοδική πορεία της και διευρύνει  τον κύκλο εργασιών της εκτός Ελληνικών συνόρων. 

Απευθύνεται   δυναμικά   πλέον  στην  Κυπριακή αγορά ξύλινου κουφώματος , ενώ  παράλληλα έχει θέσει  σταθερές βάσεις για την ανάληψη τεχνικών έργων  στο  Λίβανο  όπου  επεκτείνεται σταδιακά.  

σύντομα περισσότερα........

HAUFEN & ROTO NT

HAUFEN  πιστή στη φιλοσοφία της να  ακολουθεί τις  πρόσφατες  εξελίξεις της  σύγχρονης τεχνολογίας  και  σεβόμενη παράλληλα την μακροχρόνια  εμπιστοσύνη των πελατών της  προσφέρει για όλα τα ξύλινα κουφώματά  της    την  κορυφαία   σειρά  ανοιγοανακλινόμενων  μηχανισμών   ROTO  ΝΤ.

Ο μηχανισμός κουφωμάτων ROTO NΤ μέσω της ειδικής επεξεργασίας Rotosil Nano είναι απολύτως φιλικός προς το περιβάλλον  , διαθέτει σχεδιασμό υψηλής αισθητικής και προστατεύεται αποτελεσματικά από την οξείδωση σε  κλιματολογικές συνθήκες με αυξημένη υγρασία  όπως  αυτές της  Νησιωτικής & Hπειρωτικής Ελλάδας .

 Η συγκεκριμένη σειρά  μηχανισμών για ξύλινα κουφώματα και εξώθυρες  πλαισιώνεται   από μια πληθώρα περιφερειακών εξαρτημάτων  που δίνουν στη ΗAUFEN  τη δυνατότητα  να καλύπτει ολες  τις  απαιτήσεις ασφαλείας για  αντιδιαρρηκτική προστασία. H HAUFEN  με τη σειρά ROTO NT εξασφαλίζει για τους πελάτες της ευκολία χειρισμού , ασφάλεια  και  μακροχρόνια αξιόπιστη λειτουργία  παρέχοντας παρέχοντας 10ετή  εγγύηση. 

Δείτε το σχετικό έντυπο εδώ.          Περισσότερα...

ΞΥΛΙΝΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ Haufen

Η HAUFEN διαθέτει τεράστια εμπειρία στον τομέα των ξύλινων κουφωμάτων αφού δραστηριοποιείται στον κλάδο από το 1958.  

Η Εταιρία είναι Ελληνικών συμφερόντων και ασχολείται αποκλειστικά με την εισαγωγή και τοποθέτηση ολοκληρωμένων Συστημάτων Ξύλινων Κουφωμάτων υψηλής ποιότητας και αντοχής.

Η δραστηριότητά της εκτείνεται σε όλη την Ελλάδα αλλά και σε πολλές Ευρωπαϊκές και Βαλκανικές χώρες καθώς και στην Κύπρο.

Τα ξύλινα κουφώματα HAUFEN  κατασκευάζονται σε  τεχνολογικά υπερσύγχρονες μονάδες κατασκευής της Ευρωπαϊκής Ένωσης που τηρούν  αυστηρές προδιαγραφές πρώτων υλών και διαδικασιών παραγωγής χωρίς όμως να παραβλέπουν ή να διαταράσσουν την παραδοσιακή φιλοσοφία  που διέπει το προϊόν.

 • Σειρές  σε διατομές πάχους ξύλου  68mm, 78mm και 92mm που καλύπτουν οποιαδήποτε απαίτηση θερμομόνωσης , ηχομόνωσης και αρχιτεκτονικού σχεδιασμού. 
 • Ξυλεία απο Red Dark Meranti Μαλαισίας , Spruce (Πεύκο Α ποιότητας άροζο) ,Larch ή Δρύς, αντικολλητά Ευρώπης.  Μονάδες Προμήθειας Ξυλείας , Γερμανία.
 • Μηχανισμοί ανοιγοανακλινόμενων υαλοστασιών και εξωθυρών της ROTO FRANK AG, προέλευση Γερμανία.
 • Μηχανισμοί Συρόμενων επάλληλων / χωνευτών υαλοστασιών ή αλλων υαλοστασίων ειδικής τυπολογίας ,  ROTO FRANK AG (Γερμανία) , SIEGENIA (Βέλγιο) , G-U (Γερμανία).
 • Standard Λαβές υαλοστασίων της HOPPE Γερμανίας , παραδοσιακής αισθητικής λαβές της DIDIEFFE Ιταλίας , άλλου τύπου λαβές και διακοσμητικά εξαρτήματα κατά παραγγελία ,προέλευσης διαφόρων προμηθευτών.
 • Μηχανισμοί Παντζουριών , Roto Fentro της ROTO FRANK AG, προέλευση Γερμανία.
 • Ανοξείδωτοι (INOX) μηχανισμοί παντζουριών της DIDIEFFE , προέλευση Ιταλία. 
 • Μαστιχοσιλικόνη σφράγισης κρυστάλλων / κoυφώματος  , προέλευση Γερμανία.
 • Πιστοποιημένα Eνεργειακά θερμομονωτικά Κρύσταλλα (διπλά,τριπλά,ασφαλείας κ.λ.π),προέλευση Γερμανία.
 • Ελαστικά παρεμβύσματα (Λάστιχα , τσιμούχες 2 ή 3) στεγάνωσης κουφωμάτων , προέλευση Γερμανία.
 • Nεροσταλλάκτες Αλουμινίου και άλλα μεταλλικά μικροεξαρτήματα μονταρίσματος , Προέλευση Ιταλία , Γερμανία .
 • Πιστοποιημένες Βαφές  της  SIGMA COATINGS  του ομίλου PPG, προέλευση Γερμανία.
 • Τελικό μoντάρισμα και Βαφή  σε  Πιστοποιημένες Μονάδες Παραγωγής Ξύλινων Κουφωμάτων, Ιταλία , Πολωνία , Σλοβενία με αντίστοιχα πιστοποιητικά της εκάστοτε μονάδας. 
 • Αντικωνοπικές σήτες και Ρολλά αλουμινίου , Ελλάδα - Ιταλία.
 • Μελέτη, Τοποθέτηση, Επίβλεψη της HAUFEN, με χρήση πιστοποιημένων υλικών εγκατάστασης και μόνωσης της Würth , (Adolf Würth GmbH & Co. KG) , προέλευση Γερμανία.
 • Εγγύηση και after sales Service της HAUFEN. 

Γνώμονας της HAUFEN είναι  πάντα η υψηλή ποιότητα και αισθητική,η λειτουργικότητα, η ασφάλεια, η κορυφαία ενεργειακή απόδοση η μακροχρόνια αξιοπιστία και αντοχή αλλά και η παροχή σοβαρών και υπεύθυνων υπηρεσιών προς τον πελάτη. Η εταιρία διακρίνεται σε όλους τους τομείς δραστηριοτήτων της για την οικολογική της συνείδηση και την ευαισθησία της  σε περιβαλλοντικά θέματα .

Η HAUFEN είναι στελεχωμένη από ανθρώπους με μεγάλη επαγγελματική εμπειρία, τεχνική κατάρτιση και εξαιρετική γνώση του προϊόντος. Όλα τα τμήματα εξυπηρέτησης της εταιρίας διακρίνονται για την ευγένειά τους, την ικανότητα επικοινωνίας και τη διάθεση να συζητήσουν μαζί σας, να σας ενημερώσουν και να σας συμβουλεύσουν  υπεύθυνα καλύπτοντας οποιαδήποτε ανάγκη σας.

Τεχνικοί σύμβουλοι και έμπειροι πωλητές θα σας ξεναγήσουν στον πληρέστατο εκθεσιακό μας χώρο και θα συνεργαστούν μαζί σας με φαντασία, γνώση και υπευθυνότητα,σε αισθητικά, τεχνικά και λειτουργικά θέματα ώστε να επιλέξετε τα κουφώματα που ταιριάζουν στο χώρο  και τις απαιτήσεις σας. 

Ανεξάρτητα από το μέγεθος των έργων που αναλαμβάνει η HAUFEN, που ποικίλλουν από κάθε μεμονωμένη περίπτωση κατοικίας έως και μεγάλα τεχνικά έργα υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων, καλύπτει απόλυτα όλους τους τομείς εξυπηρέτησης του πελάτη,παρέχοντας πάντα υψηλού επιπέδου  ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών.

Ανακαλύψτε τα ξύλινα κουφώματα HAUFEN με τα πολλαπλά πλεονεκτήματα τους, γεγονός που μας κατατάσσει στις ποιο αξιόλογες επιχειρήσεις στον κλάδο.

Όλα αυτά τα χρόνια H HAUFEN αφομοίωσε την παραδοσιακή αρχιτεκτονική και την αισθητική κουλτούρα  κάθε ελληνικής περιοχής και σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία που διαθέτει κατάφερε να απολαμβάνει την προτίμηση και των ποιό απαιτητικών πελατών και να αποτελεί την πρώτη επιλογή  και στη  χώρα μας.

Σας προσκαλούμε να εξερευνήσετε τις επόμενες σελίδες για να μας γνωρίσετε καλύτερα. Ανακαλύψτε τους λόγους που μας ξεχωρίζουν τόσο ως κατασκευαστές όσο και ως εταιρία παροχής ποιοτικών υπηρεσιών.

Θα χαρούμε να μας επισκεφθείτε για να γνωριστούμε απο κοντά  και να ενταχθείτε στη μεγάλη οικογένεια ευχαριστημένων πελατών της  ΗΑUFEN. 

 

Η εταιρία ΗΑUFEN  διατηρεί ρητά το δικαίωμα να αλλάζει τεχνικές προδιαγραφές  ή προμηθευτές Α & Β υλών χωρίς να  προηγηθεί ανάλογη προειδοποίηση.Τα χαρακτηριστικά και η ποιότητα καθε νέου μοντέλλου/τύπου θα πρέπει να είναι ισοδύναμα η καλύτερα απο του τύπου/μοντέλου που αντικαθιστά.

 

Ξύλινες πόρτες

Ξύλινα Κουφώματα Haufen - Εξώπορτες
Ξύλινες Μπαλκονόπορτες

Ξύλινα Κουφώματα Haufen - Μπαλκονόπορτες
Ξύλινα Παράθυρα

Ξύλινα Κουφώματα Haufen - Παράθυρα
Έργα μας

Ξύλινα Κουφώματα Haufen - Εξώπορτες
Τεχνικές λεπτομέρειες

Ξύλινα Κουφώματα Haufen - Μπαλκονόπορτες