Ξύλινες μπαλκονόπορτες

Οι ξύλινες μπαλκονόπορτες είναι η αδιαμφισβήτητη επιλογή μιας ποιοτικής σύγχρονης κατοικίας.

Η HAUFEN® διαθέτει διάφορες σειρές (68mm, 78mm, 92mm) σε παραδοσιακή ή σύγχρονη γραμμή για να απολαμβάνετε ασφάλεια, μόνωση, λειτουργικότητα, αξιοπιστία.

οι ξύλινες μπαλκονόπορτες επιδρούν καταλυτικά στη διαμόρφωση ιδανικού μικροκλίματος στο χώρο που ζείτε καθημερινά.

Φύλλο

Διατομής 68 x 81mm. Αναλόγως των απαιτήσεων του πελάτη κατασκευάζονται και σε slim σειρά καθώς και σε ενισχυμένα προφίλ των 78 και 92mm.

Υαλοπίνακες

Διπλά θερμοηχομονωτικά ενεργειακά κρύσταλλα . Η ΗΑUFEN έχει υιοθετήσει ως Standard επιλογή ενεργειακά κρύσταλλα Low emissivity ώστε όλα τα κουφώματά της στη βασική τους έκδοση να επιτυγχάνουν δείκτη θερμοαγωγιμότητας που υπερκαλύπτει τις σύγχρονες ενεργειακές προδιαγραφές δόμησης,

Λαβή

Πόμολα της HOPPE, σειρά Secustic σε χρώματα τιτάνιο, ασημί, μπρονζέ, καφέ, λευκό. Διαθέσιμοι πολλοί άλλοι τύποι λαβών ως προαιρετική επιλογή.

Κάσα

Διατομής 68 x 81mm από τρικολλητή ξυλεία.

Μηχανισμοί

Γερμανικοί μηχανισμοί των κορυφαίων εταιρειών ROTO (σειρά ΝΤ.) ή G-U. Siegenia ή ROTO για συρόμενα/πτυσσόμενα, με αντιδιαβρωτική προστασία. Τα ανοιγόμενα διαθέτουν λειτουργία ανοίγματος και ανάκλισης, αυτόματη σπανιολέτα στο αριστερό φύλλο των δίφυλλων, ασφάλεια ανάκλισης και πλαστικά καλύμματα μεντεσέδων σε διάφορα χρώματα στο standard εξοπλισμό.

Λάστιχα στεγάνωσης

Τρία περιμετρικά λάστιχα υψηλής ποιότητας, (1 στην κάσα, 2 στο φύλλο) για απόλυτη υδατοστεγανότητα, ηχομόνωση και θερμομόνωση με μακροχρόνια αντοχή χωρίς αλλοιώσεις και σκασίματα από τις καιρικές συνθήκες.

Νεροσταλάκτης

Στην κάτω τραβέρσα των υαλοστασίων τοποθετείται νεροσταλάκτης από ανοδειωμένο αλουμίνιο για την αποστράγγιση των υδάτων. Η νέα σχεδίαση εξασφαλίζει αυξημένη υδατοστεγανότητα στο κάτω μέρος του κουφώματος σε ιδιαίτερα αντίξοες καιρικές συνθήκες όπως αυτές που έχουν διαμορφωθεί τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας. Το εξωτερικό τμήμα του αλουμινίου επενδύεται και αυτό πλήρως με μασίφ ξύλινη επένδυση βαμμένη στο χρώμα του υαλοστασίου.

Τεχνικές προδιαγραφές

Κατεβάστε τις τεχνικές προδιαγραφές των κουφωμάτων μας

Δείτε φωτογραφίες από 110+ δείγματα

καλεστε τωρα
οδηγιες GPS