το απόλυτο ξύλινο κούφωμα

ξύλινα κουφώματα κατασκευασμένα ειδικά για παραθαλάσσιες περιοχές

εξαιρετικό φινίρισμα

αναπαλαίωση ιστορικών κτηρίων

βραβευμένη ως η καλύτερη έκθεση ξύλινων κουφωμάτων στην Ευρώπη

δείτε το video

ποιοτικά και αναλλοίωτα στο χρόνο

τεχνολογική υπεροχή σε όλους τους τύπους κουφωμάτων

Εξερευνήστε την έκθεση Αθηνών

δείτε το video του βραβευμένου εκθεσιακού μας χώρου

Ας μιλήσουν τα έργα μας

Πολυτελείς κατοικίες στις Κυκλάδες και το Ιόνιο, νεοκλασικά κτίρια στο κέντρο της Αθήνας, ξενοδοχειακά συγκροτήματα σε όλη την ακτογραμμή της πανέμορφης Ελλάδας.

Με περισσότερα από 60 χρόνια στην αγορά και πάνω από 2.000 ολοκληρωμένα έργα, η HAUFEN είναι πρώτη σε τοποθετήσεις γερμανικών ξύλινων κουφωμάτων κορυφαίας ποιότητας.

Ετοιμάζετε σπίτι; boutique hotel; βίλα; εξοχική κατοικία; διαμέρισμα; ξενοδοχειακό συγκρότημα; Έχουμε λύσεις για όλα!

Ας μιλήσουν και οι πελάτες μας

Αυτο που μου έκανε τρομερή εντύπωση είναι η συνέπεια, η ευγένεια και ο επαγγελματισμός των ανθρώπων της HAUFEN, άνθρωποι με μεράκι!

Σύγχρονος σχεδιασμός και ποιότητα σε συνδυασμό με υψηλή αισθητική. Τα κουφώματα της HAUFEN αντεπεξήλθαν ακριβώς στις προσδοκίες μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Η HAUFEN® είναι στελεχωμένη από ανθρώπους με μεγάλη επαγγελματική εμπειρία, τεχνική κατάρτιση και εξαιρετική γνώση του προϊόντος.

Όλα τα τμήματα εξυπηρέτησης της εταιρείας διακρίνονται για την ευγένειά τους, την ικανότητα επικοινωνίας και τη διάθεση να συζητήσουν μαζί σας, να σας ενημερώσουν και να σας συμβουλεύσουν υπεύθυνα καλύπτοντας οποιαδήποτε ανάγκη.

καλεστε τωρα
οδηγιες GPS