Εσωτερικά σκιάδια 2017-09-11T15:02:40+00:00
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Τα εσωτερικά σκιάδια αποτελούν εναλλακτική μέθοδο σκίασης του χώρου έναντι της τοποθέτησης παντζουριών. Συνήθως επιλέγονται όταν το επιβάλλει η κατά τόπους παραδοσιακή αρχιτεκτονική ή το επιθυμεί ο αγοραστής για δικούς του λόγους.

Τα σκιάδια χαρακτηρίζονται ως ποιό “ελαφριά” κατασκευή από τα εξωτερικά παντζούρια, δεν έχουν δικό τους κάσσωμα και αναρτώνται απευθείας στο φύλλο του υαλοστασίου ή στο φύλλο της εξώθυρας.

Τα εσωτερικά σκιάδια χρησιμοποιούνται κατά περίπτωση και ως μέσο σκίασης σε εξώθυρες (κύριες εισόδους) οι οποίες έχουν τζάμι και απαιτείται κατά περίπτωση να σκιάσουμε ή να απαγορεύσουμε τη θέα από έξω προς τα μέσα.

Ξυλεία: Τα σκιάδια έχουν πάχος 22 ή 24mm και κατασκευάζονται είτε ως τελάρο από μασίφ ξυλεία μεράντι που φέρει εσωτερικά ταμπλαδάκι από κόντρα πλακέ θαλάσσης ή εξ’ολοκλήρου από κόντρα πλακέ θαλάσσης. Σε κάθε περίπτωση υπάρχει η δυνατότητα διαφόρων τύπων και σχεδίων.

Μεταλλικά μέρη: Τα σκιάδια αναρτώνται στα φύλλα με ελαφριούς μεντεσέδες και ασφαλίζουν με μεταλλικό κλείστρο, μηχανικό ή μαγνητικό.

back_icon

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.