Νέα 2017-09-14T14:24:14+00:00
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Πολυτελής εξοχική κατοικία στον Καλαθά, Μύκονος

23 Σεπτεμβρίου 2016|0 Comments

Εξοχική κατοικία στην πανέμορφη Μύκονο με ξύλινα κουφώματα της HAUFEN®, στην περιοχή Καλαθάς. Πρόκειται για ένα έργο το οποίο προτάθηκε ως η πιο όμορφη κατοικία στην Ελλάδα.

Εξοχική κατοικία στην Κέρκυρα

22 Σεπτεμβρίου 2016|0 Comments

Πολυτελέστατη εξοχική κατοικία στην Κέρκυρα με ξύλινα κουφώματα HAUFEN®.

Εξοχική κατοικία στην Τραχήλα, Μεσσηνία

22 Σεπτεμβρίου 2016|0 Comments

Αναπαλαίωση διατηρητέας εξοχικής κατοικίας στην Τραχήλα της μεσσηνιακής Μάνης. Το έργο ψηφίστηκε ως το πιο προσεγμένο διατηρητέο κτίριο σε ολόκληρη την Πελοπόννησο.

Hotel Doltso, Καστοριά

22 Σεπτεμβρίου 2016|0 Comments

Αναπαλαίωση διατηρητέας κατοικίας και μετατροπή σε ξενοδοχείο πολυτελείας, μέσα στο ιστορικό κέντρο της Καστοριάς. Άλλο ένα ξενοδοχείο που εμπιστεύτηκε τα ξύλινα κουφώματα HAUFEN®.

Milos Breeze boutique hotel

22 Αυγούστου 2016|0 Comments

Ένα υπέροχο ξενοδοχείο boutique με κουφώματα της HAUFEN® στην πανέμορφη Μήλο. Το Milos Breeze κατασκευάστηκε το 2016 και εμπιστεύτηκε την HAUFEN® για την κατασκευή των κουφωμάτων του.

Villa Marandi Luxury Suites Naxos

7 Ιουλίου 2016|0 Comments

Ένα ακόμη έργο της HAUFEN® παραδόθηκε, αυτή τη φορά στην όμορφη Νάξο. Πρόκειται για τo ξενοδοχείο Villa Marandi Luxury Suites Naxos, το οποίο βρίσκεται στην περιοχή της Στελίδας, δίπλα στην παραλία του Χοχλακά.

Kenshō Boutique Hotel & Suites

28 Ιουνίου 2016|0 Comments

Άλλη μια εξαιρετική δουλειά της HAUFEN® παραδόθηκε στη Μύκονο. Πρόκειται για ένα ξενοδοχείο στην περιοχή Ορνός Μυκόνου, πραγματικό κόσμημα αισθητικής με μοναδική διακόσμηση που γοητεύει και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Η HAUFEN® εγκατέστησε μια πολυτελή σειρά ξύλινων [...]

Καινούργιο προσπέκτους HAUFEN

23 Ιανουαρίου 2016|0 Comments

Καλή χρονιά σε όλους! Η HAUFEN® ξεκινά δυναμικά το 2016, τυπώνοντας το καινούργιο της προσπέκτους. Μέσα στις 76 σελίδες θα βρείτε όλα τα προϊόντα μας, λεπτομέρειες γύρω από την κατασκευή και τη τοποθέτηση, καθώς και εκπληκτικές [...]

Νέα collection εσωτερικών πορτών από τη HAUFEN®

10 Σεπτεμβρίου 2015|0 Comments

Η εταιρεία HAUFEN®, εμπλουτίζοντας τη γκάμα των προϊόντων της, παρουσιάζει μια νέα collection εσωτερικών πορτών με μοντέλα minimal, παραδοσιακά, πόρτες ξενοδοχείων αλλά και εργαστηρίων. Δείτε τες στη photo gallery!

Χειροποίητες πόρτες από τη HAUFEN

30 Μαρτίου 2015|0 Comments

Πάντα σε απευθείας και συνεχή συνεννόηση με τον πελάτη, η HAUFEN μπορεί να κατασκευάσει στο χέρι οποιοδήποτε τύπο πόρτας, σε όλες τις διαστάσεις, ανεξαρτήτως σχεδίου ή ξυλόγλυπτου. Ο πελάτης μπορεί να ενημερωθεί για την εξέλιξη της [...]

Σχόλια πελατών στο site της HAUFEN

23 Μαρτίου 2015|0 Comments

Στο site της HAUFEN δίδεται πλέον η δυνατότητα στους πελάτες να δημοσιεύσουν σχόλιο για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της εταιρείας. Συνδεθείτε σήμερα κιόλας για να αφήσετε το σχόλιό σας. haufen.gr/company/guestbook

Νέα σειρά πόμολων Antique

18 Μαρτίου 2015|0 Comments

Η HAUFEN διαθέτει στους πελάτες της τη δυνατότητα επιλογής μέσα από μια μεγάλη γκάμα πόμολων Antique, που αποτελείται από παλαιωμένα πόμολα για πόρτες και παράθυρα. Δείτε όλη τη σειρά Antique κάνοντας κλικ εδώ.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.