Εξωτερικά ρολά σκίασης

Η HAUFEN® διαθέτει μια μεγάλη γκάμα εξωτερικών ρολών σκίασης κατασκευασμένα από ξύλο ή αλουμίνιο.

Ξύλινα ρολά

Αποτελούν την παραδοσιακή εκδοχή των ρολών που συναντάμε κυρίως σε νεοκλασικά και  είναι η πιο elegant εκδοχή ρολού σκίασης και συνεπώς σημαντικά υψηλότερου κόστους.

Το κουτί κατασκευάζεται από μασίφ ξυλεία ή κόντρα πλακέ θαλάσσης.

Οι οδηγοί κατασκευάζονται από μασίφ ξύλο σε προφίλ όπως απαιτείται για κάθε ξεχωριστή περίπτωση.

Η κίνησή τους γίνεται με ηλεκτρικό μοτέρ.

Τα φυλλαράκια κατασκευάζονται από μασίφ ξυλεία.

Όλα τα ξύλινα ρολά κατασκευάζονται κατόπιν παραγγελίας και ακολουθούν τις τεχνικές και αισθητικές απαιτήσεις του εκάστοτε έργου.

Ρολά αλουμινίου με φυλλαράκι πολυουρεθάνης

Οδηγοί και κουτιά αλουμινίου βαμμένα σε χρώματα RAL ή σε απομιμήσεις ξύλου.

Η κίνηση γίνεται με ηλεκτρικό μοτέρ.

Η περσίδα (φυλλαράκι) του ρολού είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο με πλήρωση πολυουρεθάνης. Ο τύπος αυτός αποτελεί μία οικονομική λύση χαμηλού κόστους και αισθητικής και ενδείκνυται κυρίως για μικρά ρολά αστικών κατοικιών ελαφριού τύπου και χρήσης.

Ρολά αλουμινίου με φυλλαράκι σε προφίλ αλουμινίου

Οδηγοί και κουτιά αλουμινίου βαμμένα σε χρώματα RAL ή σε απομιμήσεις ξύλου.

Κίνηση με ηλεκτρικό μοτέρ ή χειροκίνητα με ιμάντα.

Η περσίδα (φυλλαράκι) του ρολού είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο. Η χρήση αλουμινίου στην περσίδα προσφέρει αυξημένη αντοχή και αισθητική κατάλληλη για ποιοτικές κατασκευές. Αυτός ο τύπος ρολών καλύπτει από μικρά ανοίγματα έως και βαρέως τύπου κατασκευές μεγάλων διαστάσεων.

Με μεγάλη δυνατότητα φωτισμού και αερισμού. Ασφάλεια που πλησιάζει τις κατασκευές χάλυβα αλλά με την ιδιαιτερότητα ότι το αισθητικό αποτέλεσμα ταιριάζει με κατοικίες αλλά και με γκαραζόπορτες .

Λόγο ειδικού σχεδιασμού παρέχει δυνατότητα περισσότερου φωτισμού και εξαερισμού έως και 15%, αλλά και επιλογής του σχεδίου της διάτρησης από τον πελάτη.

Είναι επίπεδου τύπου το φυλλαράκι και το αποτέλεσμα αισθητικά άριστο. Η ωραιότερη επιλογή για φυλλαράκι επίπεδου τύπου με δυνατότητα μικτής κατασκευής (εξωτερικών και επικαθήμενων) και επιπλέον με δυνατότητα χρήσης σαν γκαραζόπορτας.

Πάντα στις κατασκευές με ηλεκτρική κίνηση γίνεται χρήση δαχτυλιδιών και δεστρών ασφαλείας στον άξονα για αθόρυβη λειτουργία και αντικλεπτική προστασία.

Αυτοματισμός ρολών

Σε συνεργασία με την Somfy, εγκαθιστούμε αυτόματα ρολά προγραμματιζόμενα και τηλεχειριζόμενα απ’ όπου κι αν βρίσκεστε.

Η ζωή είναι πολύ πιο απλή, όταν το μόνο που χρειάζεται είναι να πατήσετε ένα κουμπί. Και με έναν κινητήρα RTS μπορείτε να έχετε την πλήρη άνεση του τηλεχειριστηρίου. Δεν χρειάζεται να περπατάτε σε ολόκληρο το σπίτι. Όλα τα παντζούρια σας ελέγχονται από το ίδιο σημείο – ένα πραγματικά  συνδεδεμένο σπίτι!

Αυτόματες ρυθμίσεις ορίων

Εγγυάται τέλειο άνοιγμα και κλείσιμο στην πάροδο του χρόνου.

Ανίχνευση εμποδίων

Σταματά αυτόματα το μοτέρ αν τυχόν υπάρχουν εμπόδια στο δρόμο.

Προστασία από παγετό

Σταματά αυτόματα όταν οι περσίδες είναι παγωμένες.

Ανθεκτικό στις παραβιάσεις

Το ρολό δεν μπορεί να σηκωθεί απ’ έξω χάρη στις άκαμπτες συνδέσεις. Η ασφάλεια αυτή μπορεί να ενισχυθεί με την τοποθέτηση σκληρών συνδέσεων στο οικιακό ρολό (αντοχή έως 100 κιλά).

Είστε έτοιμοι για ένα πλήρως συνδεδεμένο σπίτι με τεχνολογία home-motion.
καλεστε τωρα
οδηγιες GPS