Εκθεσιακός χώρος

Η HAUFEN® εκτείνεται σε δύο ορόφους συνολικής επιφάνειας 650m2.
Πρόκειται για ένα άριστα διαμορφωμένο εκθεσιακό χώρο που σχολιάσθηκε ιδιαίτερα από όλο τον τύπο ως ιδιαίτερα εντυπωσιακός και μοναδικός σε όλη την Ευρώπη στο ξύλινο κούφωμα.

Ο χώρος διαθέτει ειδικά διαμορφωμένα τμήματα που δημιουργήθηκαν και διακοσμήθηκαν με γούστο και μεράκι και αναπαριστούν αντιπροσωπευτικές παραδοσιακές περιοχές της πατρίδας μας.
Πραγματικές αναπαραστάσεις από σπίτια σε νησί – βουνό – νεοκλασικά, αλλά και minimal αισθητικές, ζωντανεύουν μπροστά σας εκθέτωντας τα ξύλινα κουφώματα της HAUFEN® σε ένα πραγματικά μοναδικό περιβάλλον.
Σε όλες τις κατασκευές χρησιμοποιήθηκαν αυθεντικά πραγματικά υλικά των κατά τόπους περιοχών και πλαισιώθηκαν με ανάλογη διακόσμηση, με παλιά έπιπλα, λευκά είδη, κρεβάτια, κ.λ.π.
Στο νέο εκθεσιακό μας χώρο, ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να νοιώσει απόλυτα τις ανάγκες του και να αντλήσει συμβουλές όχι μόνο για τα νέα του ξύλινα κουφώματα (ξύλινα υαλοστάσια, παντζούρια, πόρτες, εξώθυρες) αλλά και γενικότερα για όλο του το σπίτι.
Ο χώρος αποπνέει την υψηλή ποιότητα και την απαράμιλλη αισθητική των ξύλινων κουφωμάτων της HAUFEN® αλλά και τη σιγουριά που αποκομίζει ο αγοραστής στη συνεργασία του με την εταιρεία.

Εξερευνήστε την έκθεση Αθηνών

δείτε το video του βραβευμένου εκθεσιακού μας χώρου

φωτογραφίες της έκθεσής μας

καλεστε τωρα
οδηγιες GPS